Ona, pas i ja

Htjela bih da me jednom ima jedna žena i jedan pas. Njih dvoje da me posvoje zauvijek.

Ja ću ih voljeti fotoaparatom i ići ćemo na razna mjesta. Zavlačit ćemo se u neke šume, na neke obronke, spavat ćemo po nekim divljim plažama, zapinjati u blatima. Odrat ćemo gume po stranputicama i glasno se smijati i glasno se voljeti.

Ona, pas i ja.

Vodat ćemo se šareno po sivim ulicama i ruke će nam ostajati suhe u mom džepu kad se kiša drsko prolije. Nećemo imati grad, grad će imati čast da ima nas. Ljubit ću te kraj štanda sa pečenim kukuruzima ljeti. Stisnut ću te kraj onog sa pečenim kestenima u jesen. Zimi ću te voljeti zimski a u proljeće onako sanjarski.

I imat ćemo psa, i ljubav će imati nas.


dare-devil

Priča o nama

Imam želju napisati ti priču o nama.

Najlogičnije bi bilo napisati sve onako kako je. Priznati da mi ne izlaziš iz glave. Da mi je novo to što nekoga ne mogu izbrisati iz svojih misli kad odlučim. Sve sam napravila kako treba – servirala ti da me odgurneš, nabacila distancu, zabranila sebi pomišljati na tebe, bacila oko na drugu, izlazila, pravila se da je sve kao što je bilo prije tebe...

Tako bi to nekako krenulo da ti pišem onako kako je. Ljigavo i jadno. Pa zato neću.

Psihološko savjetovalište

Zabava kroz umjetnost

  • Ona, pas i ja

    18 Veljača 2016
    Htjela bih da me jednom ima jedna žena i jedan pas. Njih dvoje da me posvoje zauvijek. Ja ću ih voljeti fotoaparatom i ići ćemo na razna mjesta. Zavlačit ćemo se u neke šume, na neke obronke, spavat ćemo po nekim divljim plažama, zapinjati u blatima. Odrat ćemo gume po stranputicama i glasno se smijati i glasno se voljeti. Ona, pas i ja. ...

RAD LORI PODRŽALI SU I PODRŽAVAJU:

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (51) 212-186
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved