DRUŽENJA

Posted in Druženja

Društveni život je jedna od stalnih aktivnosti Udruge za koju je zadužen društveni tim. Tim je odgovoran za osmišljavanje i organizaciju druženja članica i članova, partyja, uređenje prostora te organizaciju izleta i drugih društvenih aktivnosti.

Druženje članica i članova LORI održava se prema dogovoru i interesu, najčešće barem dva puta mjesečno. Najčešće se naizmjenično organiziraju druženje i filmska večer te ostale raznolike društvene aktivnosti udruge, a o tome što je na rasporedu i kada, možete se informirati preko LORI Facebook i web stranice te putem mailing lista. 

Filmske večeri se održavaju s početkom u 21 h ljeti i 20 h po zimskom računanju vremena, otvorene su za sve LGBTIQ friendly osobe, a predviđeno je prikazivanje filmova pretežito LGBTIQ sadržaja. 

Druženja - čajanke su se u prvoj polovici 2014. g. održavale prvog četvrtka u mjesecu u City Cafeu od 20 sati, a od rujna je promijenjena samo lokacija - novo je mjesto Caffe bar Tor. Održano je više tematskih druženja: igrice upoznavanja, karaoke, orijentalna svirka, a u planu su i društvene igre te razna iznenađenja.

Od sportskih događanja, u lipnju je organiziran turnir u badmintonu i stolnom tenisu u Caffe baru Tor, a budući da je većina posjetitelja/ica izrazila želju za dodatnim sportskim aktivnostima, namjera nam je organizirati povremene turnire, kao i kratke ture rekreativnog planinarenja.

Za one koji vole pisanu riječ, organiziran je ciklus od 3 književne večeri "Postojanje i vidljivost lezbijki i biseksualnih žena u književnosti", u prosjeku  jednom u 3 mjeseca. Prva je večer organizirana 27. lipnja u Book Caffe Dnevni boravak. Od jeseni su u planu i večeri čitanja poezije neobjavljivanih LGBTIQ autorica i autora, koje bi se također održavale jednom u 2-3 mjeseca, te su svi koji žele podijeliti s drugima svoje stihove u duginim bojama, dobrodošli/e da nam se jave. :)

Prilikom obilježavanja datuma ili događaja od značaja za LGBT zajednicu, LORI organizira posebna druženja, projekcije filmova, večeri komedije i slično (IDAHOT, Proslava povodom izglasavanja Zakona o životnom partnerstvu itd.), u suradnji s klubovima, kinima i drugima. Iz jedne od tih suradnji izrodile su se večeri stand up komedije koje se od jeseni 2014. održavaju jednom mjesečno u klubu Tunel, ne u organizaciji LORI ali uz našu podršku.

Uskoro nastavljamo i s organizacijom Queer UP partyja koje svi željno iščekuju.

Naravno, volonterke/i su uvijek dobrodošle/i u našem društvenom timu! Možete nam se javiti na drustveni_tim@yahoo.com. :)

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (0)51 212 186
+385 (0)91 593 4133
+385 (0)91 493 4133
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved