Smoqua - 3. Festival queer i feminističke kulture u Rijeci

Posted in Novosti

Kadi ste? Mi SmoQua! :D Ste parićani? Jer Smoqua 3 jest! Lezbijska organizacija Rijeka LORI, u suradnji s udrugom PaRiter, inicijativom Građanke svom gradu i Centrom za ženske studije pri Filozofskom fakultetu u Rijeci, sa zadovoljstvom vas poziva na 3. Festival queer i feminističke kulture Smoqua, koji će se održati u Rijeci od četvrtka 23. do subote 25. svibnja 2019.

Nastavljamo: Radnopravnost svima!

Posted in Novosti

 „Radnopravnost svima!“ (eng. Work Equality for All) projekt je kojeg partnerski provode Prostor rodne i medijske kulture K-zona, Lezbijska organizacija Rijeka LORI, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost i Stichting Centrum Tumba iz Nizozemske i svojevrsni je nastavak projekta ‘LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu’ kojeg su od 2015. do 2017. godine provodile K-zona, LORI, BRID, i udruga Zora. 

Radnopravnost svima! - LORI: Naši uspjesi i izazovi

Posted in Novosti

Danijela Almesberger – photo by Martina Šalov

U prvom u nizu tekstova koji će biti objavljeni u sklopu projekta ‘LGBTI radnopravnost svima!’ upoznajemo vas s Lezbijskom organizacijom Rijeka – LORI, partnericama na projektu i dugogodišnjim suradnicama K-zone koje je u razgovoru predstavila koordinatorica udruge Danijela Almesberger.

Počinje proljetna LORI rekreacija na otvorenom

Posted in Novosti

Drage naše, kako smo do sada već uspješno odradile nekoliko ciklusa treninga na otvorenom a i proljeće je već tu, odlučile smo s tom zdravom navikom nastaviti i ove godine. I stoga, počinjemo novi, proljetni ciklus besplatnih treninga na otvorenom! :)

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved