Poziv na grupu podrške za LGBTIQ mlade

Posted in Novosti

Drage naše i dragi naši, nakon ljetne pauze ponovo imamo grupe podrške za LGBTIQ mlade u Rijeci! Cilj grupe je osnaživanje i pružanje psihosocijalne podrške LGBTIQ mladima.

Što je grupa podrške?

Grupe podrške zamišljene su kao sastanci, koji bi se održavali okvirno jednom mjesečno, gdje mlade LGBTIQ osobe u dobi od 14 do 21 godine mogu razmjenjivati svoja iskustva, osjećaje i razmišljanja, uz stručno vodstvo. Članovi i članice grupe međusobno si pomažu kroz razgovor u sigurnom okruženju i prijateljskom ozračju. Svrha grupe podrške je razvijanje samoprihvaćanja, samopouzdanja i pozitivne slike o sebi. Grupe će voditi LGBTIQ friendly savjetnici/ice, a prvi sastanak (u Rijeci) planiran je tijekom travnja.

Za mlade koji nisu u mogućnosti uključiti se u grupu, a trebaju savjet ili informacije o ovoj temi, organizirale smo podršku preko e-maila, piši nam na: queerpodrska@gmail.com, naše psihologinje će odgovarati na sve upite.

Kako se uključiti?

Prijave su obvezne putem e-maila. Za sudjelovanje u grupi podrške u Rijeci, piši na: queerpodrska@gmail.com. Pošalji nam svoje ime ili nadimak, dob i e-mail, a mi ćemo ti javiti vrijeme i mjesto održavanja grupe.

Promotivni letak u pdf formatu možete preuzeti na ovoj web adresi.

Slobodno podijelite informaciju sa zainteresiranim mladim LGBTIQ osobama! :)

Share

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved