Repriza prosvjeda KuRIkularna reforma s01e02 - 1.6. u 18 h, Kont

Drage naše sugrađanke i sugrađani! Za našu vladu koja je propustila pogledati prošlu epizodu ili zaboravila što se događalo i tko je bio, puštamo im reprizu!  Prije točno godinu dana smo u brojci od 50.000 izašli na ulice i glasno i jasno viknuli „Hrvatska može bolje!“ 

No čini se da nas iz državnog vrha nisu dobro čuli, jer eto nas opet i u 2017. s istim problemom i istom borbom za bolje, kvalitetnije i suvremenije obrazovanje. Pa ponovimo gradivo!

Opet gledamo kako se nečiji privatni interesi nameću iznad javnih, kako politička elita uporno ignorira zahtjeve naroda te kako je klijentelizam postao općeprisutna pojava u našem političkom vrhu. Svatko tko iole razumno sagleda našu budućnost vidi da najprije trebamo krenuti s modernizacijom i restauracijom našeg obrazovnog sustava, bez uplitanja politike i ideologije, a vođeno strukom.

Zato, 1.6.2017. s početkom u 18h okupljamo se i dajemo do znanja da želimo kurikularnu reformu sa stvarno ekspertnom radnom skupinom koja objavljuje svoje akcijske planove, koja je transparentna i koja nije proizvod nečijih namještanja i interesa.
Dajmo im do znanja da ne čekamo tramvaje i buseve, niti ne feštamo, i da ovo JEST prosvjed! 
Hrvatska može i mora bolje!

PLAN PROSVJEDNE AKCIJE: Okupljanje započinje na Kontu u 18h, zatim preko Korza idemo do Jadranskog trga,
u neposrednoj blizini Žabice, gdje završavamo akciju s podsjetnikom da zbog primata političkih i privatnih interesa moćnika i mnogi mladi napuštaju Hrvatsku.

Zahtjeve GOOD inicijative povodom prosvjedne akcije možete pročitati ovdje.

Share

Psihološko savjetovalište

Zabava kroz umjetnost

  • Ona, pas i ja

    18 Veljača 2016
    Htjela bih da me jednom ima jedna žena i jedan pas. Njih dvoje da me posvoje zauvijek. Ja ću ih voljeti fotoaparatom i ići ćemo na razna mjesta. Zavlačit ćemo se u neke šume, na neke obronke, spavat ćemo po nekim divljim plažama, zapinjati u blatima. Odrat ćemo gume po stranputicama i glasno se smijati i glasno se voljeti. Ona, pas i ja. ...

LORI je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

RAD LORI PODRŽALI SU I PODRŽAVAJU: donatori banner

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (0)51 212 186
+385 (0)91 593 4133
+385 (0)91 493 4133
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved