Sudjelujte u velikom regionalnom LGBTI istraživanju: VAŠE ISKUSTVO JE VAŽNO!

Napisao/la WEB tim. Posted in Novosti

Ovo je najveće istraživanje o lezbijkama, gej, biseksualnim, transrodnim i/ili interspolnim osobama (LGBTI - lesbian, gay, bisexual, transgender, and/or intersex people) u ovoj regiji.

Cilj istraživanja je dobiti odgovore od osoba koje sebe smatraju pripadnicima LGBT i/ili I zajednice, a koji imaju 18 ili više godina i žive u jednoj od zemalja u ovoj regiji.

Tko provodi istraživanje?

Istraživanje provodi istraživačka agencija Ipsos u ime Svjetske banke, u suradnji s Williams Institutom iz UCLA i ERA – Savezom za jednaka prava LGBTI osoba Zapadnog Balkana i Turske. Vaši odgovori pomoći će nam prikupiti saznanja o životu LGBTI osoba u Vašoj zemlji. Ovi podaci pomoći će nadležnima da shvate koji su najveći problemi s kojima se suočavaju LGBTI osobe, a u cilju njihovog rješavanja i poboljšanja uvjeta života LGBTI osoba.

Na koji je način zaštićena Vaša privatnost?

Vaši odgovori biti će anonimni te je Vaša privatnost zagarantirana. Ni u jednom trenutku neće biti moguće otkriti identitet bilo koje osobe koja sudjeluje u ovom istraživanju.

Vaše sudjelovanje u ovom istraživanju je od presudne važnosti. Molimo Vas da doprinesete efikasnosti istraživanja tako što ćete odgovoriti na upitnik samo jednom. Vaše sudjelovanje u ovom istraživanju je dobrovoljno. Za odgovaranje na pitanja biti će Vam potrebno oko 20 minuta. Upitnik možete popuniti do 31. ožujka 2017. godine.

Link na istraživanje (za popunjavanje upitnika na hrvatskom jeziku kliknite na gumb Hrvatska na vrhu stranice)

Share

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (0)51 212 186
+385 (0)91 593 4133
+385 (0)91 493 4133
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved