U Rijeci održan trening za voditelje/ice predavanja o ljudskim pravima LGBT osoba i nasilju/bullyingu nad LGBT mladima u srednjim školama

Posted in Za škole bez homofobije, transfobije i predrasuda

U sklopu projekta "Za škole bez homofobije, transfobije i predrasuda" kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih Vlade RH, a provode ga Zagreb Pride i LORI, 1. ožujka smo u Rijeci održale trening za voditelje/ice predavanja o ljudskim pravima LGBT osoba i nasilju/bullyingu nad LGBT mladima u srednjim školama.

Trening su vodile Danijela Almesberger i Nataša Czerny a prisustvovali/e su aktivisti/kinje iz organizacija LORI, Zagreb Pride, Trans Aid, SOS telefon Grad Rijeka, Centar za građanske inicijative Poreč, Sarajevski otvoreni centar i ostali/e zainteresirani/e aktivisti/kinje. Radujemo se što ćemo zajedničkim snagama pridonijeti stvaranju pozitivnih promjena u školskom okruženju i društvu općenito. :)Projekt financira Ministarstvo socijalne politike i mladih Vlade Republike Hrvatske uz potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2015. godinu.
Share

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (0)51 212 186
+385 (0)91 593 4133
+385 (0)91 493 4133
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved