Web

Posted in Web

Internet stranica i Forumi (od 2002., stalna aktivnost)

Internet stranica udruge LORI važan je medij informiranja zajednice i društva općenito o ljudskim pravima LGBTIQ populacije, kao i samom radu Udruge te drugim relevantnim sadržajima.
Na stranici se mogu naći informacije o radu udruge i njenim projektima, o LGBTIQ aktivizmu u Hrvatskoj i u regiji, LGBTIQ terminologiji, pravima LGBTIQ osoba u svijetu i dr. Stranica donosi i vijesti LGBTIQ tematike (s naglaskom na aktivizam i ljudska prava), kolumne, najave događanja u LORI, informacije o gej friendly mjestima za izaći kao i o turizmu.

LORI održava i dva Foruma putem kojih se zajednica može informirati, dijeliti svoja razmišljanja, osnažiti, upoznati i sl. LORI Forum namijenjen je LGBTIQ osobama, dok je Trans Forum namijenjen isključivo transrodnim osobama.

Na stranici se mogu naći i razne korisne informacije koje se tiču psihosocijalnog rada s LGBTIQ populacijom. Sadržaj je namijenjen prvenstveno psiholozima i psihologinjama te pripadnicama i pripadnicima seksualnih i rodnih manjina, ali je od značaja i za širu javnost. Neki od sadržaja su: Virtualna knjižnica s online izvorima, elektroničkim časopisima, knjigama i člancima LGBTIQ tematike, Informacije o stručnoj literaturi za psihoterapijski rad s LGBTIQ klijentima i klijenticama, Baza podataka o LGBTIQ friendly psiholozima/ginjama u Hrvatskoj, Informacije o psihološkom savjetovalištu te peer savjetovanju za pripadnice i pripadnike seksualnih i rodnih manjina i dr.

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (0)51 212 186
+385 (0)91 593 4133
+385 (0)91 493 4133
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved