Queer šetnja po Velom vrhu - 17.6.2021. u 18h

Posted in Novosti


Drage naše i dragi naši, kako nam je sjajno bilo na prve dvije šetnje/druženja i sad već takoreći imamo i pravu ekipu, otkrivanje riječkih šetnica i puteljaka se nastavlja – pridružite nam se na  šetnji po Velom vrhu! :) 

Nakon “zagrijavanja” po Trsatu i oko zvjezdarnice, idući za osvojiti je Veli vrh. Poslije rekreative možemo se okrijepiti u obližnjem kafiću na Drenovi.

Queer šetnja oko zvjezdarnice, 1.6.21. u 16.30

Posted in Novosti

Drage naše i dragi naši, kako smo nedavno imale queer šetnju Trsatom koja je bila super, a svima nam fali druženja, nastavljamo dalje s istraživanjem riječkih zelenih puteljaka i staza – pridružite nam se u još jednoj laganoj šetnji! 

Ovoga puta ići ćemo oko riječke zvjezdarnice (Astronomski centar Rijeka, Sveti Križ),

U Rijeci održan trening za provođenje edukacije o ljudskim pravima LGBTI osoba

Posted in Novosti

U sklopu projekta „Podržimo uključivo obrazovanje - gradimo sigurnu budućnost“ udruga LORI održala je od 27. do 28. svibnja 2021. trening za provođenje edukacije o ljudskim pravima LGBTI osoba u školama o LGBTIQ temama.

Dvodnevni je trening bio namijenjen predstavnicama/icama organizacija civilnog društva i inicijativama, te pojedincima/kama koji/e se bave tematikom ljudskih prava ili rade s mladima.

Zajedno protiv homo/bi/transfobije: LORI i CroMSIC Rijeka pozivaju na 9. IDAHOBIT tjedan u Rijeci

Posted in Novosti

Udruga LORI i riječki ogranak udruge studenata/ica medicine CroMSIC pozivaju sve zainteresirane na IDAHOBIT tjedan od 17. do 21. svibnja 2021. godine! Nizom aktivnosti uživo i online9. godinu zaredom u Rijeci obilježavamo Međunarodni dan borbe protiv homofobije, transfobije i bifobije (IDAHOBIT) koji se 17. svibnja diljem svijeta upriličuje u više od 130 zemalja.

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved