Trans forum

Posted in Psihološki centar

Rodni i spolni identitet i izražavanje istih osnova su diskriminacije (u obitelji, društvu, na radnom mjestu, itd.), psihičkog i fizičkog nasilja te predrasuda i stereotipa. Odnos društva prema transrodnim, transeksualnim i interseksualnim osobama kao i tišina kojom je popraćen, uzrokuje povlačenje osoba u sebe te otežava integraciju u društvo i ostvarenje potpunog i slobodnog života.  

Kao transrodne, transeksualne i interseksualne osobe posebno smo stigmatizirane i marginalizirane u društvu, čak i od strane lezbijki, gej muškaraca i biseksualnih osoba te teško nalazimo potrebne informacije i podršku. 

Cilj pokretanja ovoga foruma je osnaženje i osiguranje osnovnog sistema podrške, informiranja i razmjene iskustava za sve transrodne, transeksualne i interseksualne osobe uz osobnu i fizičku sigurnost.

Na forumu ćete moći i postaviti pitanja stručnim osobama: psiholozima/ginjama i savjetnicima/cama za Trans pitanja. Forum je namijenjen svim osobama u regiji, a i šire. :)

 

Ukoliko si transrodna, transeksualna, interseksualna osoba, i želja ti je povezati se s drugima, razmijeniti iskustva, imati mjesto gdje možeš postavljati pitanja bez straha od diskriminacije i nerazumijevanja te dobiti informacije o pitanjima roda i spola te drugim temama od značaja - registriraj se na Trans Forum.

 

Registracija na Trans Forum

Na Trans forum se registrirate tako da kliknete ovdje, ispunite registracijski upitnik s vašim osnovnim podacima kao i podacima o razlogu registracije. Ispunjeni upitnik šaljete klikom na submit na dnu stranice. Nakon ispunjavanja upitnika pokrenite postupak registracije na Trans forum s korisničkim imenom korištenim u ovom upitniku na linku Trans Forum registracija. U najkraćem mogućem roku na svoju e-mail adresu dobit ćete informaciju o odobrenju registracije.

Postupak registracije je malo duži nego što smo možda inače navikli/e kako bi se povećala sigurnost i osigurala regularnost foruma koji je namijenjen isključivo transrodnim, transeksualnim i interseksualnim osobama. 

Ulaz za registrirane članove/ice

Trans forum

Share

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (0)51 212 186
+385 (0)91 593 4133
+385 (0)91 493 4133
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved