Smoqua

Smoqua - Festival queer i feminističke kulture

Queer-UP! Party predstavlja drag show i GNUČČI

Posted in Smoqua

S velikim ushićenjem najavljujemo vam Queer-UP! Party u sklopu ovogodišnje Smoque, jeste spremnei?! Proslavimo 20. rođendan LORI i zatvorimo Smoquu velikom proslavom ljubavi i radosti u svim našim različitostima. Iz daleke Švedske, premijerno u Hrvatskoj, stiže nam multimedijalna umjetnica GNUČČI, iz Rijeka DJica Mirilo, a iz Belgije drag umjetnica Eve Is Sick of Adam.

Sve što nam je potrebno je udobna obuća kako bismo se opušteno moglei rasplesti uz Anu Rab, poznatu po scenskom imenu GNUČČI. Performerica izuzetna glasa u klupskoj glazbi koristi široko polje stilova eklektičnih utjecaja, a u svom prvom nastupu u Hrvatskoj priprema za sve nas nezaboravan live nastup. Ona oslobađa svoju odvažnu žensku energiju, ispunjava prostoriju slobodom i potiče pozitivnu interakciju.DJica Mirilo odvest će nas na glazbeno putovanje uz elektronske ritmove funk-a, melodičnog house-a i r'n'b-a.


(Foto by Studio Partum)


Atmosferu u Klubu pokrenut će i drag umjetnica Eve Is Sick of Adam. Eve nam dolazi iz Bruxellesa, a svojim nastupima redefinira rodne uloge i seksualnost kroz kršenje pravila, normi i drugih preuskih okvira. Spremite se na neočekivano!Svi na ples @Smoqua u Klub Crkva (Ružićeva 22)!

(naslovna fotka GNUČČI by Esteban Wautier)


*Događaji mogu biti fotografirani i/ili snimani radi obveze osiguranja vidljivosti programa te će se fotografije i snimke koristiti objavom na mrežnoj stranici i društvenim mrežama udruge LORI te arhiviranjem podataka o događaju.

**Udruga LORI kao glavna organizatorica događaja će naravno poštivati sve mjere i preporuke za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19, a kako bi Smoqua protekla u sigurnom i veselom ozračju.

Share

Lori

Lezbijska organizacija Rijeka "LORI" osnovana je 19. listopada 2000.g.
Cilj udruge je informiranje i ...

više o lori

Volontiranje

Organizacija koja cijeni svoje volontere i volonteri koji cijene sebe i svoj rad su ključni element uspješnog partnerstva.

priključi se

Podržite nas

Podrška, informacije, savjetovanje.

Podržite LORI

Kontakt

Janeza Trdine 7/IV, 51000  Rijeka
+385 (0)51 212 186
+385 (0)91 593 4133
+385 (0)91 493 4133
loricure@yahoo.com

Copyright © 2010 LORI, All Rights Reserved