Network of collaborators

Suzbijanjem homofobije, bifobije i transfobije u sustavu obrazovanja udruga LORI se bavi od 2012. godine, provodeći niz aktivnosti poput predavanja za učenike/ice srednjih škola, održavanja edukacija za školske djelatnike/ice, izdavanjem relevantnih publikacija (poput Smjernica za suzbijanje homofobije, bifobije, transfobije u sustavu obrazovanja, Priručnika za nastavnike/ice itd.), pružanjem podrške LGBTIQ+ mladima, zagovaranjem pozitivnih promjena i dr. Tijekom godina, LORI je u ovom području ostvarila suradnju s brojnim pojedincima/kama, ustanovama i organizacijama u javnom i civilnom sektoru koji djeluju u cilju promicanja obrazovanja za ljudska prava, razvoja aktivnosti za suzbijanje homo/bi/transfobije u obrazovanju i zaštite LGBTIQ+ mladih u obrazovnim ustanovama.

Osobe, organizacije i institucije koje su zainteresirane za:

pozivamo da ispune ovaj kratki upitnik, te se priključe našoj bazi suradnica/ika u području suzbijanja homofobije, bifobije i transfobije u sustavu obrazovanja i među mladima.

NAPOMENA: Ispunjavanjem obrasca ne obavezujete se na provođenje aktivnosti te ne preuzimate nikakvu odgovornost, već nam samo dajete informaciju o Vašoj želji i mogućnostima za suradnju.

Scroll to Top