Nek’ ti kušin bude stina

“A, nemoj srat, al si lezba?”
“Nisan, jebate, tj. neman pojma, do danas nisan bila. Iden s Nelon marširat za ljudska prava”
“Zna san – Nela je lezba. Je, uvik mi je tako izgledala. Šta, Ivo jon je onda samo paravan. Bidan. Znan, sad ćeš reć da san ograničen – al‘ dvi ženske, to mi je aj, ka, plus, na žensku nikad ne smiš dignit ruku, al dva muška… znan, sa’š filozofirat kako su homofobi zapravo latentni gejevi, pa san onda i ja peder, al, brale, to je…… satra bi nekog da me takne!”
“Je, svi su ludi za tobon i time da ih naprokidaš.”
“Šta onda oće – imaju sve sta oće, ko ih dira dok su doma – imaju sva prava!”
“Osim šta ih neko namlati čim se uvate za ruke”
“Ma ŠTA SE IMAJU DRŽAT ZA RUKE vanka, još će se žvalit na Rivi! Isprid dice! Neka rade šta oće doma, boli me kurac za to šta rade doma, al zašto ja njih moran gledat di se prče po cesti, reci mi, jel se ja prčin na ulici!?”
“Ko govori o prčenju na cesti, ne iden na Pride da bi se neko moga seksat na javnoj površini”
“A nego šta oće nego to, da ih ja moran gledat, lako za mene, al šta ako none to vidi! Ili neko dite! Da none mora priskakat pedere di se drpaju u portunu. Da je strefi infarkt. Evo skočija mi je tlak odma. normalno da će ih mlatit”
“Kako bi se ti osjeća da ne smiš poljubit curu na ulici?“
“Ja neman curu”
“Al da je imaš i da je puno voliš i baš ti dođe da je zagrliš i onda to nesvjesno učiniš i onda ti doleti bloketa u glavu, kako bi se osjeća?”
“A, je, bloketa, sad pretjeruješ. plus šta kome smeta šta ja iman curu, sad ispada da je to nenormalno.”
“Pa to ti govorin! Oni samo oće bit ka i ti božemiprosti – da mogu šetat zagrljeni i da ih niko ne nacipa ako drugačije izgledaju.”
“Al to nije normalno! Sljedeće će usvajat dicu i ženit se s ovcama, jel razumiš?!”
“Alo, ovce, o čemu ti pričaš? Jel ti Woody Allen popija mozak?!? Otkad si ti pravobranitelj za stoku sitnog zuba?”
“Šta se sad praviš pametna? To je sljedeće, vidit ćeš, ti’š bit kriva, jel bi ti da ti dite sutra pipa neki peder? AN?! Neka mi popuši kurac! Pedofilima smrtna kazna!”
“Kakvi sad pedofili, šta je tebi, jadan ne bio?! Nerazuman si.”
“Dobro, sestro, ja san nerazuman, al zapravo ti činin uslugu, još ćeš mi se zahvaljivat. Samo, unaprid ti se ispričavan ako te pogodin stinon, neće bit namjerno.”

Marina Giunio

Share:

Moja ti

S bivšim sam djevojkama uvijek imala isti problem. Iako ih nije bilo puno, tih bivših djevojaka, problema je bilo prilično,

Pročitaj više »
Scroll to Top