Love is all, premijera plesne predstave o reakcijama društva na istospolnu ljubav

Premijera će se održati 22.02. u 20 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, a repriza 23.02. u 20 sati. Može li ljubav biti problem? Zaslužuje li ljubav osudu? Tko se boji ljubavi? Je li istospolna ljubav drugačija?

Odgovore na takva i slična pitanja daje ova predstava istražujući reakcije društva na istospolnu ljubav, problem i predrasude s kojima se dvoje ljudi susreće borbom u sebi i borbom s okolinom.

Kroz predstavu se provlače teme agresivnog i nasilnog društva prema istospolnom paru, stvaranje obitelji, odgoj djeteta u istospolnoj zajednici, međusobni konflikti, ponos i možda prihvaćanje.

Ova predstava je čista ljubav…

Režija i koreografija: Martina Hrlić Rogić
Glazba: Darko Terlević, Stanislav Grdaković i Marko Rogić
Oblikovatelj svjetla: Sven Jelović
Dizajn kostima: Andy’s stuff by Andrea Anić Dokmanović
Plesni ansambl: Vanja Boškovski, Dominik Valić, Antonia Bašković, Tia Bradašić, Iva Šupek, Linda Doričić, Natalija Malbašić, Martina Miliša, Vanesa Kučić, Ivona Trkulja, Helena Dimitrišin, Tea Stojković, Mattea Linić i Martina Hrlić Rogić
Production: Plesna grupa Flame

Na kraju same predstave po pozornici u znak podrške prolaze parovi, heteroseksualni i homoseksualni različitih dobnih uzrasta, većinom naši prijatelji, ali ukoliko postoji interes za sudjelovanjem slobodno nas kontaktirajte porukom na facabook stranici Udruge LORI. Svi koji bi prošli po pozornici odgledali bi predstavu na balkonu gratis i na samom kraju predstave bi se pridružili plesačima na pozornici.

Ulaznice za predstavu mogu se nabaviti u pretprodaji u dvorani Plesne grupe Flame i Book caffe-u Dnevni boravak po cijeni od 30 kuna ili sat vremena prije predstave na blagajni Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku po cijeni od 35 kuna.

Share:

More News

Održane mindfulness radionice

Tri mjeseca intenzivnog druženja su iza nas…vježbale smo svjesni(ji) kontakt sa sobom, prepoznavanje vlastitih granica i kapaciteta, prihvaćanje sebe i svih svojih otpora, otvarale smo prostor za držanje nelagode, istraživale

Pročitaj više »
Scroll to Top