Radionica “Kreativnost u duginim bojama”

Dear friends,
pozivamo vas na kreativnu radionicu Udruge LORI “Kreativnost u duginim bojama”. Radionica će se održati u četvrtak, 24. listopada 2013., s početkom u 17 sati u prostorijama udruge LORI in Rijeka. 

Cilj radionice je druženje i zabava, a sve to kroz izradu ukrasa i nakita s motivima duginih boja. 

Naše ćemo rukotvorine potom izložiti u LORI s namjerom prikupljanja dobrovoljnih priloga za kupnju nove zastave duginih boja. Ideja za ovu radionicu rodila se na ovogodišnji IDAHO dan kada je na zgradi Grada Rijeke na Korzu visila zastava duginih boja. Svi smo na taj dan bili neizmjerno ponosni, ali je isto tako bilo očito da nam je potrebna veća, vidljivija zastava. 🙂

Materijali koje mislimo koristiti za izradu ukrasa su oni koje LORI već ima na raspolaganju – gips, drvo, boje, konac, a tehnike ljepljenje, bojanje, crtanje. No, ukoliko imate neku svoju kreativnu ideju, slobodno predložite. 

Ne morate biti umjetnice/ci, bitna je samo dobra volja. 🙂

Zbog organizacije prostora i materijala, molimo vas da nam svoje sudjelovanje potvrdite privatnom porukom na LORI Facebooku ili e-mailom ().

Vidimo se 24. listopada! 🙂

LORI

link na Facebook event

Share:

More News

Održane mindfulness radionice

Tri mjeseca intenzivnog druženja su iza nas…vježbale smo svjesni(ji) kontakt sa sobom, prepoznavanje vlastitih granica i kapaciteta, prihvaćanje sebe i svih svojih otpora, otvarale smo prostor za držanje nelagode, istraživale

Pročitaj više »
Scroll to Top