Poziv na radionicu za LBTQ žene: Kako (o)jačati psihičko zdravlje?

Drage lezbijke, biseksualne, trans cure, žene,

s velikom vas radošću pozivamo na radionicu: Kako (o)jačati psihičko zdravlje?

Vrijeme: utorak, 18. lipnja 2024. godine u 18:00.

Lokacija: udruga LORI, Janeza Trdine 7, 4. kat, Rijeka.

Radionica je zamišljena kao siguran, ugodan prostor da se okupimo, razmjenjujemo iskustva i kroz ćakulu se međusobno osnažujemo.

Jesmo li aut u obitelji, na poslu, u školi, na fakultetu, u svom kvartu? Zašto da, a zašto ne? Kako se nositi s homofobnom, bifobnom i transfobnom sredinom kad se konstantno suočavamo s (potencijalnom) diskriminacijom, opresijom, nasiljem zbog toga tko smo, koga volimo?

 Stalno razmišljanje o tome hoćemo li se skrivati ili ne, što prilikom upoznavanja novih ljudi (u privatnom, poslovnom ili bilo kojem susretu) – to je naša realnost.

Radionicu vodi dr. sc. Jasminka Juretić, psihologinja, dugogodišnja suradnica LORI, iskusna u radu s LGBTIQ+ osobama.

Budući da je broj sudionica ograničen, prijave su obvezne slanjem e-maila na: , uz naslov: Prijava na radionicu Kako (o)jačati psihočko zdravlje? do ponedjeljka, 17.6.2024. U prijavi je potrebno napisati svoje ime, prezime, dob i broj mobitela.

Važno: u ponedjeljak, 17.6.2024., bit će poslano obavještenje svim prijavljenima jesu li primljene ili ne, te molimo da provjerite i svoju neželjenu poštu (tzv. Spam).

Predviđeno trajanje radionice: 2.5 sata.

Vidimo se na radionici 😊

Radionica je dio projekta „S margina u fokus – zdravstvene potrebe LBTQ žena“. Projekt provodi Lezbijska organizacija Rijeka „LORI“ financiran od strane Europske unije, putem EL*C programa (u okviru CERV-2022-OG-SGA Operating Grant Framework Partnership).

Share:

More News

Scroll to Top