Draga Sara, petak, 1. kolovoz 2003.

Draga Sara,

Šta da ti kažem, bila je opća ludnica i još joj ne vidim kraja. Uselila je u moj život prije dva tjedna zato se i nisam stigla javiti. Radim ko luda. Stalno me šalju po nekim seminarima i sastancima. Ispada da bilo kakva konferencija od ona frizera do ona poljoprivrednika zahtjeva najmanje dvije hostese. Šetam po hotelima lijepe naše, srećom najviše tu u okolici. Doma Tamara otvorila klub i skoro da naplaćuje ulaz. Svatko tko dođe mora donijeti nešto za popiti ili grickalice. Pa, nismo mi Onasisi, mislim Rockfelleri su pred bankrotom zbog onih njihovih plaćenih ljetovanja za prijatelje.

Višnja se javila iz USA. Oduševljena je klimom, ljudima, djecom i ogromnim zgradama. Sletila je u New Yorku na putu za neko malo mjesto kraj Philadelphie gdje se nalazi kamp za djecu u kojem će raditi. Oduševljena je Velikom Jabukom. Ostalo sve je maleno. Kaže da još nije bila do Philly, ali se sprema ovih dana. Ne mogu vjerovati da se javila sms-om. Zbilja smo postali selo.

Andrea je preselila kod mene. Uselila se žena u moju sobu i tu živi. Ma, ona i Tamara su već osnovale i klub napuštenih, umjesto napušenih. Svaki put, čim uđem u stan obje se sjate do mene i njurgaju kako me nikada nema i šta ja to radim. Rekla sam im da netko mora zaraditi nešto.Bune se one bune, jer nikada em nema, ali čim stigne zarada, ode moja lova. Sada znam kako izgleda imati obitelj, ma tko nas tjera na to.

Toliko o njenom tajnom životu, o kojem ne znam ništa.

Andrea se raspitivala, ali nije uspjela ništa izvući. Već će se nešto saznati.

Ženo, moj je seksualni život nevjerojatan. Ja sam mislila da će to splasnuti s vremenom, a kada tamo, ispada da raste. Sada od kako se uselila stalno visimo jedna na drugoj. Malo maženja prije spavanja, malo puno nakon buđenja. I to se zove započeti dan. Mišljenja sam, provjerenog, da i žene imaju erekciju svako jutro, samo što to nije tako očito. Ne znam za druge, ali Andrea se počne maziti svako jutro kao da sam ju naštimala da me probudi. Mislim da čak izračuna koliko bi nam moglo trebati tog dana jer me budi jedan dan u jedno vrijeme, drugi u drugo, ali uvijek stignem na posao. Postajemo ovisne o seksu, sve se meni čini. Obožavam ju. Šta misliš, obožava li i ona mene? Ili to ili je nimfomanka! Lezbijka nimfomanka, ljudi, to su dvije perverzije u jednoj osobi. Sigurna sam da mogu naći još neku perverziju koju voli………..Znam, Andrea ima fetiš ušiju. Redovito njeno ljubavno-intimno prilaženje započinje oblizivanjem mojih ušnih školjaka, a onda se posveti vratu, e to je moja slaba točka. Na tome se lomim. Onda ima, fobija ugašenih svjetala. Ja bih ju rado s vremena na vrijeme voljela i vidjeti, onako lijepu od krvi i mesa i samo moju u svoj njenoj ljepoti na suncu ili svjetlu, ali ne da. Kaže da ju je sram. Radi mi sve i svašta po cijele noći, ali ju je sram ako ju vidim. Žene?! Dobar dio nas je takvih.

Imam i ja svoje sitne perverzije, ali ovo je mjesto samo za moju stranu priče. Tko želi objektivnost neka nađe Andreu i priupita nju o njenoj verziji. Započet ću ja. Da ju se pita o mojim perverzijama, sitnim naravno, ona bi rekla slijedeće: da je Matea opsjednuta time da ako se vodi ljubav onda je to isključivo pod plahtama čak i ako je u sobi +60 stupnjeva Celzijeva, da Matea obožava grist i to točno pred orgazam i da ima fetiš stražnjica.

Imam osjećaj da netko kontrolira moja osobna pisma. Kada sam prije pola sata napustila ovo pisamce nije postojala još jedna stranica ispred. A sada, evo je. Sumnjivo je tu nešto. Doduše, Andrea je pokazala neku čudnu ljubomoru neki dan. Optužila me da Višnja i ja nešto muljamo iza njenih leđa i nije joj se ni malo svidio moj komentar tipa: «Da, ljubavi. Spavam s Višnjom. Istina je da je ona skrivena u mom ormaru, a ne u Americi. A ako nije trenutno tu, onda valjda prakticiramo cyber seks.» Reći ću samo da nije bila oduševljena rečenim, ali joj se svidjelo učinjeno. Kako se riješiti neutemeljene ljubomore?! Dva dana nismo izlazile iz kreveta. Na posao nisam išla, bila sam bolesna. Ovisnost je bolest, pa je tako i ovisnost o svojoj ljubavi bolest i kako sve to ide, kada si bolesna uzmeš bolovanje. E, pa, ja sam bila dva dana na bolovanju. Eto ti ga na. Tko voli nek izvoli.

Ne znam šta bih ti još mogla napisati. Dani mi prolaze prebrzo i više ne znam koji je koji niti šta se dogodilo kada. Toliko mi se toga zamiješalo skupa, pravi frape doživljaja. Zaboravila sam navesti da u međuvremenu pronalazim i vremena za učiti. Teško je uz određenu gospođicu koja slini po mom uhu, ali trudim se. Obje moramo završiti fakultet. I kada smo kod fakulteta, koji je na godišnjem, idem ja otvoriti knjigu. Možda mi se smanji grižnja savjesti. Ali opet, tko je vidio ljeto bez zabave, mora, prijatelja i cure. Ne zvuči li takvo ljeto pomalo puno dosadno?!

Pišem ti!

Pusa,
Matea

Podijeli:

Scroll to Top