Noćni marš Rijeka 2022 te poziva: uključi se i volontiraj!

Nakon pauze uzrokovane pandemijom, ponovno marširamo u Rijeci za ravnopravnost i protiv nasilja prema ženama! I stoga, evo i mogućnosti da se uključiš u Noćni marš Rijeka 2022., koji organiziraju udruge PaRiter, SOS Rijeka, Delta i LORI.

Pod krovnom temom Ni anke jena već! želimo ukazati na femicid i načine podrške i hodamo 8.3. od 18 sati od Konta prema Jadranskom trgu.

Ako se želiš uključiti u organizaciju, evo na koje načine to i možeš učiniti:

  1. Radionica izrade transparenata u Galeriji SKC 

Održava se u subotu prije marša (subota 5.3.) u predvečernjim satima, a tu će se izrađivati i farbati transparenti, osmišljati slogani, a to je ujedno i prilika za druženje. 🙂 Sav materijal će biti pripremljen i dostupan.

  1. Prijenos transparenata:

Na dan marša, 8.3. potrebno je doći u Palach u 17 sati,te ih nositi do Konta, a nakon marša (oko 19:00) od Jadranskog trga do udruge (vjerojatno do Indexa).

KAKO se uključiti?

Do petka, 4.3. do 10:00 javi nam se na adresu: loricure@yahoo.com, napiši svoje ime, prezime, datum rođenja, adresu prebivališta i broj mobitela (za kontakt) i napomeni za koje od ponuđenih volonterskih opcija želiš i možeš izdvojiti vrijeme.

Napomena: za ove obveze dobro bi bilo da se ne javljaju osobe koje već redare  na maršu, jer će one imati svoje upute i obaveze. 

Vidimo se na Kontu u 18 sati na Međunarodni dan žena!

Naslovna foto by Tanja Kanazir

Podijeli:

Više vijesti:

Scroll to Top