POZIV: Sudjelovanje u fokus grupi o zdravlju LBTQ žena u Hrvatskoj

Pozivamo sve zainteresirane LBTQ žene (lezbijke, biseksualne, transrodne i queer žene) s područja Grada Zagreba da se uključe u fokus grupu o zdravlju i zdravstvenim uslugama .

Ovim razgovorom želimo dobiti uvid u zdravstveni status i potrebe LBTQ žena u Hrvatskoj, a podaci će doprinijeti borbi protiv diskriminacije i nejednakosti u zdravstvenom sektoru. Vaša iskustva i informacije mogu nam pomoći u poboljšanju dostupnosti i većoj kvaliteti zdravstvenih usluga za lezbijke, biseksualne i transrodne žene.

Više o istraživanju i važnosti možete pročitati OVDJE.

Kada i gdje će se održati fokusna grupa?

Fokus grupa za LBTQ žena s područja Grada Zagreba održat će se u srijedu, 10. travnja 2024. u 18:00 u prostoru udruge Dugine obitelji (adresa: Šenonina ulica 34). Razgovor će ukupno trajati 90 minuta, te je u potpunosti anoniman.

Želim sudjelovati, što je potrebno?

Ukoliko imate više od 18 godina i želite sudjelovati u fokusnoj grupi, potrebno je ispuniti kratku prijavnicu.

Nakon što ju ispunite povratno ćete dobiti informaciju o vašem sudjelovanju putem maila. Rok za prijavu je: 3.4.2024. Hvala na podršci i želji da zajedno radimo na uključivijem društvu.

Fokus grupe dio su projekta „S margina u fokus – zdravstvene potrebe LBTQ žena“. Projekt provodi Lezbijska organizacija Rijeka „LORI“ financiran od strane Europske unije, putem EL*C programa (u okviru CERV-2022-OG-SGA Operating Grant Framework Partnership).

Podijeli:

Više vijesti:

Scroll to Top