POZIV Rijeka i Slavonija:  Sudjelovanje u fokus grupi o zdravlju LBTQ žena u Hrvatskoj

Nastavljamo s održavanjem fokus grupa i pozivamo sve zainteresirane LBTQ žene (lezbijke, biseksualne, transrodne i queer žene) s područja Slavonije i Grada Rijeke da se uključe u razgovor o zdravlju i zdravstvenim uslugama.

Ovim razgovorom želimo dobiti uvid u zdravstveni status i potrebe LBTQ žena u Hrvatskoj, a podaci će doprinijeti borbi protiv diskriminacije i nejednakosti u zdravstvenom sektoru. Vaša iskustva i informacije mogu nam pomoći u poboljšanju dostupnosti i većoj kvaliteti zdravstvenih usluga za lezbijke, biseksualne i transrodne žene. Pročitajte više o istraživanju i važnosti.

Kada i gdje će se održati fokusna grupa?

Fokus grupa za LBTQ žene s područja Grada Rijeke održat će se u ponedjeljak, 22. travnja 2024. s početkom u 17:00 u udruzi LORI (adresa: Janeza Trdine 7).

Fokus grupa za LBTQ žene s područja Slavonije (Osijek, Slavonski Brod, Vinkovci, Đakovo, Požega, Nova Gradiška…) održat će se u srijedu, 24. travnja 2023. u 17:00 putem Zoom platforme.

Razgovor će ukupno trajati 90 minuta, te je u potpunosti anoniman. Vaše nam je vrijeme dragocjeno, stoga smo pripremile mali poklon iznenađenja za vaš doprinos. 😊

Želim sudjelovati, što je potrebno?

Ukoliko imate više od 18 godina i želite sudjelovati u fokusnoj grupi, potrebno je ispuniti kratku prijavnicu.

Rijeka: OVDJE

Slavonija: OVDJE

Nakon što ju ispunite povratno ćete dobiti informaciju o vašem sudjelovanju putem maila.

Rok za prijavu je: 16.4.2024.

Hvala vam puno na podršci, vremenu i želji da zajedno radimo na uključivijem društvu.

Fokus grupe dio su projekta „S margina u fokus – zdravstvene potrebe LBTQ žena“. Projekt provodi Lezbijska organizacija Rijeka „LORI“ financiran od strane Europske unije, putem EL*C programa (u okviru CERV-2022-OG-SGA Operating Grant Framework Partnership).

Podijeli:

Više vijesti:

Održane mindfulness radionice

Tri mjeseca intenzivnog druženja su iza nas…vježbale smo svjesni(ji) kontakt sa sobom, prepoznavanje vlastitih granica i kapaciteta, prihvaćanje sebe i svih svojih otpora, otvarale smo prostor za držanje nelagode, istraživale

Pročitaj više »
Scroll to Top