Započinje ciklus sportske rekreacije na otvorenom

Drage naše, kako LORI osluškuje potrebe zajednice a sportska rekreacija se pokazala kao jedna od “goručih” tema te kako periodično organiziramo aktivnosti usmjerene prenošenju znanja i kompetencija od žena ženama, za vas organiziramo besplatni ciklus od 10 treninga osnova razgibavanja. 🙂

Pozivamo vas na socio-psiho-fizički razvoj odnosno sportsku rekreaciju gdje će se izvoditi vježbe za razvoj izdržljivosti, snage, fleksibilnosti, ravnoteže, koordinacije, osnovna znanja iz škole trčanja, igrati razni sportovi (badminton, košarka, odbojka, nogomet- ono što uvjeti dopuštaju), te će se na taj način bolje upoznati funkcioniranje vlastitog tijela.

Treninzi će se održavati na otvorenom, na atletskoj stazi na Trsatu poznatije kao “Vojno igralište”, jednom tjedno u večernjim satima, u trajanju od jednog sata. Ciklus treninga osmišljen je i provodit će se pod stručnim vodstvom.

Zbog ograničenog broja sudionica, obvezne su prijave e-mailom: do četvrtka, 27. rujna do podne. Molimo da se jave samo osobe koje žele prisustvovati cijelom ciklusu treninga. Pošaljite svoje ime, kontakt telefon a nakon toga javit ćemo vam ima li još mjesta u grupi te detaljnije kad se točno održavaju treninzi.

Vidimo se na razgibavanju!
vaše LORI cure

Podijeli:

Više vijesti:

Scroll to Top