POZIV na panel “LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu”, 28.3.17. u 17h, Gradska Vijećnica

Udruga LORI, uz podršku Povjerenstva za ravnopravnost spolova Primorsko-goranske županije, Vas poziva na sudjelovanje u panel diskusiji “LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu” koje će se održati u Rijeci 28. ožujka 2017. godine s početkom u 17:00 sati. Panel će se održati u prostoru Gradske Vijećnice (Korzo 16, Rijeka).

Na panelu će biti predstavljeni rezultati prvog istraživanja provedenog u Hrvatskoj koje se bavi radnim uvjetima LGBTI osoba and antidiskriminacijskim politikama i praksama poslodavaca vezano za LGBTI osobe. Javnost će se na panelu moći upoznati i s pravnom regulativom relevantnom za ovo područje.

Na panelu će sudjelovati doc. dr. sc. Jasminka Juretić, voditeljica istraživačkog tima koji je proveo istraživanje, Bojana Ivanišević, dipl iur., savjetnica za pravna pitanja u okviru projekta „LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu“ te Marina Škrabalo, MA iz udruge GONG.

Pozivamo Vas da se priključite ovoj važnoj i zanimljivoj raspravi!

Također, molimo Vas da proslijedite ovaj poziv svima za koje mislite da bi ih tema mogla interesirati!


Ova aktivnost se održava kao dio projekta “Poštuj ljudska prava – gradi uključivo društvo” kojeg provode Lezbijska organizacija Rijeka “LORI” s partnerima Zagreb Pride i Trans Aid, a  financira Europska unija i sufinancira Ured za udruge Vlade RH.

Share:

News:

Scroll to Top