Poziv za dostavu ponuda za nabavu: Usluga sudjelovanja na panel diskusiji na temu ljudskih prava i položaja transrodnih osoba u društvu

Udruga LORI Vas poziva da podnesete ponudu za nabavu usluge sudjelovanja na panel diskusiji na temu ljudskih prava i položaja transrodnih osoba u društvu, a u sklopu projekta “Poštuj ljudska prava, gradi uključivo društvo”. Tražimo osobe koje imaju iskustvo i znanje u području trans tematike, a iz perspektive rada s roditeljima trans osoba.
Opis posla, očekivani profil stručnjaka, proračun, kriterij za odabir ponude i ostale detalje pročitajte u dokumentaciji u nastavku.

U okviru ovog poziva nalaze se sljedeći dokumenti koji sačinjavaju dokumentaciju za nadmetanje:

Javni poziv otvoren je do 10. svibnja 2016. (završno s 23.59 h).

Molimo proslijedite ovaj poziv ako smatrate da bi nekome od Vaših suradnika mogao biti zanimljiv.

Projekt “Poštuj ljudska prava-gradi uključivo društvo” provode Lezbijska organizacija Rijeka “LORI”, Zagreb Pride i Trans Aid s ciljem smanjenja homofobije i transfobije te izgradnje tolerantnog i uključivog društva. Projekt je financiran od strane Europske unije (program IPA 2012) i sufinanciran od strane vladinog Ureda za udruge, a traje 18 mjeseci (od studenog 2015. do svibnja 2017. godine).

Share:

News:

Scroll to Top