Work on progress: akcija mladih za mlade

Akcija ‘Work on progress’

Razmišljate li nekad o tome kako želite unaprijediti svoje DIY vještine? Imate li neke komade odjeće kojima bi dobro došao novi život, ili začetak ideje za neki takav projekt? 👀 Možda se samo želite družiti u ugodnoj atmosferi i usput naučiti nešto od drugih. 🤗

Akcija ‘Work on progress’

Akcija ‘Work on progress’ osmišljena je upravo kao prostor za učenje i kreativnost kroz izradu novih predmeta i promicanje održivosti. 🌍 Pozivamo vas da nam se priključite u Klubu mladih i da se zajedno okušamo u šivanju, rezuckanju, pletenju i ostalim ljepotama ručnog rada kojih se dosjetimo. 👗 Najbitnije je da smo u dobrom društvu i da naučimo nešto zajedno, a možda je baš ovo prilika da konačno napravite onu kul „uradi sam/a“ stvar o kojoj razmišljate! 👒👜

Ako imate, ponesite sa sobom bilo kakav odjevni predmet, stari tekstil s kojim se možemo poigrati, kao i igle, konce, boje i sve ostale materijale koji vam bude kreativnost i inspiraciju, a i mi ćemo donijeti nešto.

🗓 Kada? petak, 14.7. od 18 do 20 sati

📍 Gdje? Klub mladih Rijeka (Erazma Barčića 9A)

Akcija se provodi u sklopu projekta SPONA – Solidarno u podršci mladima u riziku od siromaštva, socijalne isključenosti i nasilja te mladima u kriznim situacijama. Projekt provodi Ambidekster klub s partnericama: Nansen dijalog centrom, Udrugom za promicanje informatike, kulture i suživota IKS, SOS Rijeka – centrom za nenasilje i ljudska prava, Lezbijskom organizacijom Rijeka „LORI“ i Udrugom za ljudska prava i građansku participaciju „PaRiter“.

Na akciju pozivaju mladi koji volontiraju u udrugama SOS Rijeka, PaRiter and LORI.

Vidimo se u Klubu! 😊

Project number UP.04.2.1.11.003 is worth 487,589.91 HRK, of which the European Social Fund provides 85%, and the State Budget of the Republic of Croatia provides 15% of the funds.

The project was co-financed by the European Union from the European Social Fund. The content article is the sole responsibility of the Ambidexter Club.

Share:

News:

Scroll to Top