POZIV – Seminar za psihologe/ginje i psihijatre/ice – Rijeka, 28.-30.4.2017.

Pozivamo vas na SEMINAR „Specifičnosti rada sa LGBT osobama“ Rijeka, 28. – 30. travnja 2017., Hotel Jadran (Šetalište XIII. divizije 46).

Cilj seminara je informirati i educirati psihologe/ginje i psihijatre/ice za stručniji, kvalitetniji i profesionalniji rad s LGBT populacijom.

Seminar je prvenstveno namijenjen psiholozima/ginjama i psihijatrima/icama, ali i ostalim stručnjacima/kinjama koji/e se primarno bave savjetodavnim i terapijskim radom.

Teme seminara:

Seminar započinje u petak 28. travnja u 17 sati, a završava u nedjelju 30. travnja u 13 sati. Seminar će obuhvatiti osnovne i najvažnije teme na području psihosocijalnog rada s LGBT populacijom: značaj i psihološki aspekti coming outa, (internalizirana) homo/bi/transfobija i njezini učinci na mentalno zdravlje, specifične potrebe LGBT osoba u savjetodavnom/terapijskom radu, posebne aspekte savjetovanja i terapijskog rada s LGBT populacijom, savjetodavni/terapijski rad s trans i rodno varijantnim osobama i dr.

Seminar će voditi stručnjaci i stručnjakinje s dugogodišnjim psihoterapeutskim iskustvom rada s LGBTIQ populacijom te psihologinje i psiholozi koje rade u psihološkim savjetovalištima za LGBTIQ osobe.
Detaljan program seminara bit će naknadno dostavljen sudionicima/icama seminara 7 dana prije održavanja seminara.

Organizacija:

Troškove puta, smještaja i prehrane (puni pansion, smještaj je osiguran u dvokrevetnim sobama) i osvježenje tijekom seminara pokriva udruga LORI. Kako bi putni trošak (trošak autobusne karte, karte za vlak i sl.) bio opravdan potrebno je da račun glasi na udrugu LORI (podatci se nalaze u prijavnici). Za sudionike/ice iz Rijeke i njene okolice (do 30 km) bit će pokriveni troškovi ručka i osvježenja u subotu (smještaj u hotelu i putni troškovi nisu osigurani).
Broj sudionika/ica je ograničen. Ukoliko se prijavi veći broj sudionika/ica od planiranog, prednost pri prijavi imat će osobe koje su se vremenski prije prijavile.

Način prijave i rok:

Molimo vas da ispunjenu prijavnicu pošaljete do 25. travnja 2017. na: 
Za sva pitanja vezana uz seminar slobodno nam se obratite na: 091 4934 133 (Nataša Czerny) ili 091 5934 133 (Danijela Almesberger) ili na tel. 051 212 186.
Poveznica na mjesto održavanja seminara: Hotel Jadran

O projektu

Seminar se organizira u okviru projekta “Poštuj ljudska prava – gradi uključivo društvo” kojeg zajedno provode Lezbijska organizacija Rijeka “LORI” s partnerima Zagreb Pride i Trans Aid. Opći cilj ovog projekta je smanjenje homofobije i transfobije, te izgradnja tolerantnog i uključivog društva u Hrvatskoj.

VIŠE o seminaru i organizacijskim detaljima.

Projekt “Poštuj ljudska prava-gradi uključivo društvo” provode Lezbijska organizacija Rijeka “LORI”, Zagreb Pride i Trans Aid s ciljem smanjenja homofobije i transfobije te izgradnje tolerantnog i uključivog društva. Projekt je financiran od strane Europske unije (program IPA 2012) i sufinanciran od strane vladinog Ureda za udruge, a traje 18 mjeseci (od studenog 2015. do svibnja 2017. godine).

Podijeli:

Vijesti:

Scroll to Top