Tražimo volontere/ke!

Pozivamo te da se uključiš u slanje poziva za sudjelovanje u Indikatoru ravnopravnosti na radnom mjestu.

 
U okviru projekta „LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu“ razvijen je Indikator ravnopravnosti na radnom mjestu za primjenu u Republici Hrvatskoj te će se pozivi poslodavcima za uključivanje u ovu važnu akciju po prvi puta u RH slati u ožujku 2017. Indikator ravnopravnosti na radnom mjestu je evalaucijski alat u formi upitnika kojeg poslodavci mogu koristiti za unaprijeđenje svoje organizacijske kulture po pitanju ravnopravnosti na radnom mjestu za ranjive skupine s naglaskom na spolne i rodne manjine.

Tražimo: 5 volontera/ki

Volonterski zadaci: slanje poziva na sudjelovanje u Indikatoru elektroničkom poštom, vođenje evidencije o poslanim pozivima, slanje podsjetnika na poziv.

Početak slanja poziva je ožujak 2017., a predviđena dinamika/opseg posla oko 5 sati tjedno. Svaki/a volonter/ka dobit će određeni broj kontakata poslodavaca (iz već postojećih baza poslodavaca po županijama). Svi mailovi se šalju sa službene projektne adrese (ne sa osobnih mailova).

Mjesto rada: od kuće, sa svog računala, on-line ili u prostoru udruge u unaprijed dogovoreno vrijeme.

Trening i podrška: Volonteri/ke će dobiti detaljne upute za provođenje navedenih zadataka, te će biti u redovnom kontaktu sa svojim koordinatorom/icom putem e-maila, telefona ili osobno.

Potrebne vještine volontera/ke:
• Poznavanje rada na računalu – pretraživanje interneta, slanje elektroničke pošte, rad u Word-u, Excell-u
• Odgovornost, sistematičnost u radu
• Dobre komunikacijske vještine

Nudimo vam rad kojeg možete sami vremenski organizirati, priliku da sudjelujete u provedbi prvog Indikatora ravnopravnosti na radnom mjestu u Hrvatskoj, mentorsku podršku i potvrdu o ostvarenim volonterskim satima.

Zainteresirani? prijavite se na adresu:  do 3. ožujka 2017.

Priključi se našem timu – gradimo zajedno ravnopravniji svijet za sve nas 🙂


Projekt „LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu“ financira Europska unija – Komponenta I IPA 2012 pretpristupnog programa – Pomoć u tranziciji i izgradnja institucija, područje: Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za osiguravanje djelotvorne provedbe standarda EU u ostvarenju ljudskih prava i sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Podijeli:

Vijesti:

Scroll to Top