POZIV: Sudjelovanje u fokus grupama o cjelovitoj seksualnoj edukaciji u školama

Pozivamo sve zainteresirane nastavnike i nastavnice te stručne suradnike i suradnice u osnovnim i srednjim školama na području Primorsko-goranske županije i Varaždinske županije na sudjelovanje u fokus grupama na temu cjelovite seksualne edukacije u školama.

Ovim razgovorima želimo produbiti razumijevanje o stavovima i potrebama nastavnog i stručnog osoblja (učitelja i učiteljica, nastavnika i nastavnica, stručnih suradnika i suradnica) vezanih za poučavanje tema iz područja cjelovite seksualne edukacije (primjerice, o interpresonalnim vezama, nasilju, ljudskom tijelu, seksualnosti i drugo). Također, želimo identificirati moguće prepreke i izazove u provođenju ovih tema u školama te uvidjeti postoji li potreba za podrškom u implementaciji.

Kada i gdje će se održati fokusne grupe?

  • Fokus grupa za nastavno i stručno osoblje osnovnih škola na području Primorsko-goranske županije održat će se u utorak, 18. travnja 2023. u 17:00 u udruzi LORI (adresa: Janeza Trdine 7). 
  • Fokus grupa za nastavno i stručno osoblje srednjih škola Varaždinske županije održat će se  u srijedu, 19. travnja 2023. u 17:00 putem Zoom platforme
  • Fokus grupa za nastavno i stručno osoblje srednjih škola na području Primorsko-goranske županije održat će se u srijedu, 26. travnja 2023. s početkom u 17:00 u udruzi LORI (adresa: Janeza Trdine 7). 

Razgovor će ukupno trajati oko sat vremena, te je u potpunosti anoniman. 

Želim sudjelovati, što je potrebno? 

Za sudjelovanje je potrebno poslati e-mail s vašim podacima (ime i prezime), te za koju od navedenih  fokus grupu se prijavljujete na mail udruge LORI: .

Podijeli:

Vijesti:

Scroll to Top