Poziv za dostavu ponuda za nabavu usluga predavanja i facilitacije provođenja seminara

Udruga LORI Vas poziva da podnesete ponudu za nabavu usluga održavanja predavanja i facilitacije provođenja seminara za školske djelatnike/ice, koji će se održati u listopadu 2016. godine u Rijeci, a u sklopu projekta “Poštuj ljudska prava, gradi uključivo društvo”.

Tražimo osobe koje imaju iskustvo i znanje za održavanje predavanja na teme homofobije i transfobije, procesa coming out-a, uloge škole u suzbijanju homofobije i transfobije te osobu za facilitiranje provođenja seminara.

Opis posla, očekivani profil stručnjaka, proračun, kriterije za odabir ponude i ostale detalje pročitajte u dokumentaciji u nastavku.

U okviru ovog poziva nalaze se sljedeći dokumenti koji sačinjavaju dokumentaciju za nadmetanje:

– Javni poziv na dostavu ponuda
– Opis poslova
– Obrazac za opis kompetencija
– Izjava o nepostojanju razloga za isključenje iz sudjelovanja u nabavi

Javni poziv otvoren je do 24. rujna 2016. (do 16.00 h).

Molimo proslijedite ovaj poziv ako smatrate da bi nekome od Vaših suradnika mogao biti zanimljiv.

Projekt “Poštuj ljudska prava-gradi uključivo društvo” provode Lezbijska organizacija Rijeka “LORI”, Zagreb Pride i Trans Aid s ciljem smanjenja homofobije i transfobije te izgradnje tolerantnog i uključivog društva. Projekt je financiran od strane Europske unije (program IPA 2012) i sufinanciran od strane vladinog Ureda za udruge, a traje 18 mjeseci (od studenog 2015. do svibnja 2017. godine).

Podijeli:

Vijesti:

Scroll to Top