Poziv na sudjelovanje u istraživanju o radnim uvjetima LGBTI osoba

Drage i dragi, pozivamo vas na sudjelovanje u istraživanju radnih uvjeta LGBTI zaposlenika/ica u RH u okviru projekta „LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu“, kojeg financira Europska unija i sufinancira Ured za Vlade RH.

Cilj je istraživanja prikupiti podatke o trenutnom stanju radnih uvjeta LGBTI osoba, kao i podići svijest o važnosti implementacije anti-diskriminacijskih praksi u radnom okruženju. Istraživanje LGBTI zaposlenika/ica prvo je takve vrste koje se provodi u Hrvatskoj, te je vaš odaziv izuzetno bitan.

Istraživanje se provodi elektroničkim putem i u potpunosti je anonimno, a ispunjavanje upitnika traje između 20 i 30 minuta.

Upitnik se nalazi na sljedećoj poveznici: Istraživanje – zaposlenici.

Projekt provode Lezbijska organizacija Rijeka – LORI, Prostor rodne i medijske kulture K-zona, BRID – Baza za radničku inicijativu i demokratizaciju, i udruga Zora; u suradnji s udrugama Zagreb Pride i Trans Aid te uz podršku Ureda pravobraniteljice za ravnopravnost spolova.

Dodatna molba: Obzirom da je ovo prvo istraživanje ovakve vrste u RH i da nam je jako važno dobiti čim veći broj ispitanika/ica, molimo vas da nam pomognete i tako da poziv proslijedite vašim prijateljima/icama i poznanicima/icama.

Unaprijed Vam zahvaljujemo na Vašem doprinosu.

S poštovanjem,
Projektni tim

***

Projekt ‘LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu’ financira Europska unija – Komponenta I IPA 2012 pretpristupnog programa – Pomoć u tranziciji i izgradnja institucija, područje: Jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva za osiguravanje djelotvorne provedbe standarda EU u ostvarenju ljudskih prava i sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Ova publikacija izrađena je uz pomoć Europske unije. Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost projektnih partnera i ne odražava nužno gledišta Europske unije.

Podijeli:

Vijesti:

Scroll to Top