Program ‘Radnopravnost svima’

Srdačno vas pozivamo da se uključite u program ‘Radnopravnost svima’!

Edukacijski program za unapređenje radnih uvjeta i organizacijske kulture poslodavaca sastoji se od:

  • ispunjavanja Indeksa ravnopravnosti na radnom mjestu – upitnika kojim poslodavci mogu izmjeriti djelovanje i uspješnost svoje organizacijske kulture po pitanju ravnopravnosti i inkluzivnosti LGBTIQ+ osoba na radnom mjestu,
  • niza treninga za unapređenje poslovnih akata, unutarnjih i vanjskih praksi, radničkih prava i razumijevanje izazova s kojim se LGBTIQ+ osobe i druge marginalizirane skupine suočavaju na radnom mjestu te
  • trajnog pristupa online edukacijskoj platformi koju poslodavci mogu koristiti za samostalno izvođenje edukacija.

Poslodavci koji iskažu interes za sudjelovanjem će temeljem individualne procjene njihovih poslovnih akata i rezultata Indeksa ravnopravnosti dobiti od edukatora/ica K-zone i LORI preporuku treninga koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama.

Treninzi se provode prema posebnom edukacijskom modelu kojeg su izradili treneri/ice za ljudska prava LGBTIQ+ osoba iz udruga K-zona i LORI u suradnji s vodećim europskim organizacijama iz ovog područja. Predviđeno trajanje svakog treninga je 3-4 sata. Termin treninga određuje se po dogovoru, a treninzi su dostupni uživo ili preko platforme Zoom.

Nakon ispunjavanja upitnika i pohađanja minimalno 2 treninga, poslodavac dobiva trajni pristup online edukacijskoj platformi i certifikat LGBTIQ+ radnopravnog poslodavca.

Ako želite sudjelovati u edukacijskom programu, ispunite Indeks ravnopravnosti na radnom mjestu te postanite poslodavac koji promiče ravnopravnost i raznolikost!

Nakon ispunjavanja Indeksa, za edukacijski program ‘Radnopravnost svima’ možete se prijaviti na email adresu: .

Veselimo se vašoj prijavi!

Podijeli:

Vijesti:

Scroll to Top