Trans grupa podrške u LORI, Rijeka, 12.04. u 19.30 sati

Drage i dragi naši,
dođite na trans* grupu podrške u LORI i popričajte s osobama koje prolaze slična ili ista iskustva i pružite jedni drugima podršku.

Kada: 12. travnja 2016. (utorak) u 19.30 sati
Gdje: Janeza Trdine 7/IV, Rijeka (prostorije udruge LORI)

Grupa podrške osmišljena je kako bi se za trans* osobe osiguralo mjesto gdje mogu razmijeniti iskustva, savjete, dobre i loše priče te time jedni/e drugima pomoći i međusobno se podržati.
Grupu podrške vodi Snježana Božić, psihologinja s dugogodišnjim iskustvom rada s trans* osobama, pa ćete osim dobrog druženja moći dobiti i mnogo važnih informacija te odgovore na mnoga pitanja.

Molimo sve koji/e su sudjelovali/e na grupama podrške da svoj dolazak potvrde na e-mail udruge LORI: , a osobe koje prvi puta dolaze molimo da nam pošalju ispunjenu prijavnicu koju možete preuzeti ovdje.

Za bilo kakva pitanja, stojimo vam na raspolaganju.

Vidimo se!
Vaše LORIce

Projekt “Poštuj ljudska prava-gradi uključivo društvo” provode Lezbijska organizacija Rijeka “LORI”, Zagreb Pride i Trans Aid s ciljem smanjenja homofobije i transfobije te izgradnje tolerantnog i uključivog društva. Projekt je financiran od strane Europske unije (program IPA 2012) i sufinanciran od strane vladinog Ureda za udruge, a traje 18 mjeseci (od studenog 2015. do svibnja 2017. godine).

Podijeli:

Vijesti:

Queer+ security

Projekt Queer+ security za cilj ima osigurati temelje za siguran i inkluzivan clubbing te time omogućiti nesmetan razvoj i rast lokalnih LGBTIQ zajednica,

Pročitaj više »
Scroll to Top