Common Point: Poziv za sudjelovanje na treningu

Otvoren je poziv za sudjelovanje u treningu  o LGBTIQ temama namijenjen stručnjacima i stručnjakinjama koji/e rade u području mentalnog zdravlja (specifično onima koji rade u području kliničke psihologije, školske psihologije, kriznih stanja te socijalnog rada). Petodnevni trening će se održati od 21. – 25. travnja 2021. godine preko platforme Zoom.

Cilj treninga je ojačati kapacitete stručnjaka/kinja koji/e rade u području mentalnog zdravlja  te povećati kvalitetu psihosocijalnih usluga za LGBTIQ osobe. Trening će sudionicima/icama pružiti znanja o LGBTIQ temama te o specifičnostima rada s LGBTIQ osobama.

Trening će okupiti 16 polaznika/ica iz 4 različite zemlje (Bugarska, Hrvatska, Češka, Mađarska), po jedna osoba iz svake ciljne skupine iz svake zemlje.

Cijeli tekst poziva možete pronaći OVDJE, a prijavnica je dostupna OVDJE.

Prijave su otvorene do 12. travnja 2021. godine, a ispunjenu prijavnicu potrebno je poslati na adresu , do navedenog roka.

Trening se održava u okviru Erasmus+ projekta “CommonPoint – Inovativni pristupi u osposobljavanju pružatelja usluga mentalnog zdravlja za kvalitetnu potporu LGBTQI osoba“. Projekt provodi udruga Hatter Tarsasag (Mađarska), a partnerske organizacije su Prague Pride (Češka), Single Step Foundation (Bugarska) i Lezbijska organizacija Rijeka LORI (Hrvatska).

Podijeli:

Vijesti:

Scroll to Top