Istraživanje potreba LGBTIQ+ mladih u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Živiš dulje od 9 mjeseci godišnje u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, imaš između 15 i 30 godina i queer si? Pozivamo te na sudjelovanje u istraživanju o iskustvima i potrebama mladih LGBTIQ+ osoba na području Dubrovačko-neretvanske županije! 🙂

Cilj  istraživanja je prikupiti važne informacije o iskustvima LGBTIQ+ osoba, a svojim ćeš nam ispunjavanjem pomoći u kreiranju budućih sadržaja i usluga za LGBTIQ+ mlade u tvojoj županiji.

U ovom upitniku nema pogrešnih odgovora, a tvoji su nam odgovori i iskustva izuzetno važni, pa te molimo da u ispunjavanju upitnika budeš iskren/a i pažljivo pročitaš svako od ponuđenih pitanja.

Rok za ispunjavanje upitnika je 13.1.2023., a možeš mu pristupiti na sljedećoj poveznici:

Istraživanje među LGBTIQ+ mladima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Ispunjavanje upitnika traje oko 15 minuta i u potpunosti je anonimno i dobrovoljno te u svakom trenutku možeš odustati od istraživanja. U ispunjavanju upitnika mogu sudjelovati osobe od 15 do 30 godina koje u Dubrovačko- neretvanskoj županiji žive više od 9 mjeseci godišnje.

Ovo istraživanje dio je projekta „Dugin put“ kojeg provodi Udruga za razvoj civilnog društva „Bonsai“ iz Dubrovnika u suradnji s Lezbijskom organizacijom Rijeka „LORI“ (Rijeka) i udrugom Dugine obitelji (Zagreb).

Za sva dodatna pitanja i informacije možeš nas slobodno kontaktirati putem emaila: .

Hvala ti na izdvojenom vremenu i trudu! 🙂

Podijeli:

Vijesti:

Scroll to Top