Poziv na trening za LGBTI mlade „Mladi za društvene promjene!“

Zanima te djelovanje u području zaštite LGBTI ljudskih prava, te organiziranje javnih događaja i akcija s drugim mladima, no nedostaje ti više informacija o temi? Želiš naučiti o važnim alatima, postojećim resursima za mlade i relevantnim  EU platformama?  

Trening „Mladi za društvene promjene“ je prilika za povezivanje s ljudima iz Hrvatske i Slovenije u području aktivizma s kojima možeš  osmišljavati zajedničke inicijative i dobiti vrijedna znanja o aktivnoj društvenoj participaciji.

Trening će se održati od petka, 24. veljače do utorka, 28. veljače 2023. u Rijeci (Hrvatska) na adresi Delta 5 (2. kat), a radni jezik treninga bit će engleski.

TKO se može uključiti? Ako imaš između 16 i 30 godina, živiš u Rijeci ili dolaziš iz Slovenije, te se u dobroj atmosferi želiš okušati u novim idejama i spoznajama, prijavi se. 🙂

KAKO se uključiti? Ispuni prijavnicu koju možeš pronaći OVDJE i pošalji je mejlom na  s naznakom: Prijava na trening za LGBTI mlade do 10. veljače 2023. Broj osoba je ograničen pa si čim prije osiguraj mjesto.

Mladima iz Slovenije su pokriveni putni troškovi, smještaj i obroci, a svim mladima osiguran je ručak tijekom treninga.

Petodnevni trening  u sklopu projekta Glasovi mladih za društvene promjene provode Lezbijska organizacija Rijeka „LORI“ i Društvo Parada ponosa uz gošće i iskusne trenerice u području rada s mladima.  Obje se organizacije dugi niz godina bave unapređenjem i zaštitom prava LGBTI osoba, te kontinuirano provode edukativne i kulturne aktivnosti, kao i programe osnaživanja i podrške za LGBTIQ+ zajednicu.

Projekt “ Glasovi mladih za društvene promjene” provode Lezbijska organizacija Rijeka „LORI“ (nositeljska organizacija) i partnerice Društvo Parada ponosa  u razdoblju od travnja 2022. do kraja studenoga 2023. godine. Ukupna vrijednost projekta je 60.000 €, što je osigurano kroz financijsku podršku  Europske unije iz programa Erasmus+.

Podijeli:

Vijesti:

Scroll to Top