Poziv na trening za provođenje edukacije o ljudskim pravima LGBTI osoba

Otvoren je poziv za sudjelovanje na dvodnevnom  treningu za provođenje edukacije o ljudskim pravima LGBTI osoba u školama o LGBTIQ temama. Trening je namijenjen predstavnicama/icama OCD-a i inicijativa te pojedincima/inkama koji/e se bave tematikom ljudskih prava ili rade s mladima.

Cilj treninga je povećati kapacitet civilnoga sektora za provedbu edukacije o ljudskim pravima LGBTI osoba u sustavu obrazovanja. Nakon održanog treninga sudionici/ice će steći znanja i vještine za daljnje provođenje predavanja, a LORI će tijekom trajanja projekta pružati mentorsku podršku za pripremu i održavanje predavanja.

Cijeli tekst poziva možete pronaći OVDJE, a prijavnica je dostupna OVDJE.

Prijave su otvorene do 10. svibnja 2021. godine, a ispunjenu prijavnicu potrebno je poslati na adresu , do navedenog roka.

Trening se održava u okviru projekta „Podržimo uključivo obrazovanje – gradimo sigurnu budućnost“ kojeg provode Lezbijska organizacija Rijeka „LORI“ i partnerice Dugine obitelji i Norsensus Mediaforum (Norveška), u razdoblju od 1.1.2021. do 28.2.2023. godine. Projekt „Podržimo uključivo obrazovanje – gradimo sigurnu budućnost“ je podržan sa 129.600,00 € financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP i Norveških grantova.

Podijeli:

Vijesti:

Scroll to Top