Bilo (od) kuda, vlakom na Smoquu (od skoro) svuda – uz popust od čak 40%!

Dragi ljudi, ekipica,

HŽ Putnički prijevoz i ove godine podržava Festival queer i feminističke kulture Smoqua koji se održava od 12. do 14. listopada u Rijeci.

Što to točno znači?

HŽ Putnički prijevoz daje popust od 40% za povratne karte za sve posjetitelje/ice Smoque iz cijele Hrvatske i Slovenije. Ako putuješ s veće udaljenosti od 25 km od Rijeke (bilo gdje iz Hrvatske ili Slovenije) između 12. i 14. listopada ove godine, na povratnu kartu vlakom možeš ostvariti ovaj popust.

Kako to funkcionira?

Ako putuješ u razdoblju između 12. i 14.10.2023., pri kupnji karte kaži da ideš na Festival queer i feminističke kulture Smoqua u Rijeci i time dobijaš popust od 40% na povratnu kartu. Tijekom festivala imat ćemo  info-štand u OKC Palach (Kružna 8) koji je mjesto okupljanja, druženja i mnogih festivalskih događanja. Na info-štandu će te dočekati volonteri i volonterke festivala kojima možeš pokazati kartu, a oni će ti ju ovjeriti pečatom udruge LORI. Sve što trebaš nakon toga je pri povratku pokazati ovjerenu kartu ovlaštenoj osobi i paziti da ju ne izgubiš tijekom odlične zabave na Smoquici. 😊 Spremno te čekamo!

Podijeli:

Više postova:

Scroll to Top