Igre i henganja @Smoqua 2022

Smoqua 2022 puna je dinamičnih, interaktivnih događanja koji pozivaju da se uključiš!
Čekiraj program da znaš što se, kad i gdje zbiva, a za ekipu koja nije sklona odveć klikanju, evo kratko&slatko:

Smoqua, festival queer i feminističke kulture poqueeruje Rijeku od 13. do 15. listopada ove godine na četiri lokacije u samom centru Grada koji teče.

Henganje u okupljalištu//četvrtak, od 12:00 do 23:00//OKC Palach

Festivalsko okupljalište i vjerni prijatelj Smoque i ove je godine OKC Palach (Kružna 8), gdje se možeš minglati, informirati o programu i LORI, fotkati sa #Smoqua2022 bannerom, dobiti poneku vrijednu nagradu ili donirati za fora promotivne materijale. A možeš dati i svoj doprinos (literarni, likovni… ;)) na temu festivala – dođi i izvidi o čemu se radi 🙂

World Cafe: Queer Youth for You(th)//četvrtak, od 16:00//OKC Palach

LORI queer mladi na originalan način obilježavaju Dane Erasmusa i Europsku godinu mladih! Za početak, tu su za druge mlade, a naročito queer – ako si i ti queer mlada osoba, imaš pitanja o LORI grupi mladih, ili se povezati s LGBTIQ+ zajednicom – dođi na jednu opuštenu ćakulu. 🙂

Nabrzaka – queer speed-dejtanje//četvrtak, od 21:00 do 23:00//OKC Palach

Grupa mladih LORI poručuje: ako želite upoznati queer scenu, stvoriti nova poznanstva ili jednostavno probati nešto drugačije, upustite se u avanturu speed dejtanja. So sit back and mingle, a Grupa mladih će se pobrinuti da stvore toplo okruženje za druženje i opušten razgovor.

Za koga? Za 18+ osobe svih rodnih i seksualnih identiteta.

Što je speed dating?  Kako samo ime kaže, speed dating je brzo upoznavanje: predstavite se i razgovarate 5 minuta sa svakom osobom 1 na 1 te se na kraju eventa spojite sa osobom/osobama s kojima se podudarate.

Mogu li na event doći osobe koje ne traže romantičan odnos? Naravno! Ovaj event je savršen prostor za upoznavanje zajednice te stvaranje bilo kakvih odnosa.

Treba li se prijaviti prije dolaska na event? Nope, prijava će se vršiti na mjestu održavanja eventa.

Ne ljuti se! – društvena igra x LELO//subota, od 17:00 do 18:30//OKC Palach

Nakon hit kviza, LELO na Smoquu donosi – društvenu igru! Ako voliš igre i odgovorno seksualno ponašanje, prijavi sebe i svoj tim (4 osobe), smislite kreativno ime i upišite se u obrazac: https://bit.ly/LeloXSmoqua. Mjesta se ubrzano popunjavaju, a nagrade su bogate!

Podijeli:

Više postova:

Scroll to Top