Igre i kviz @Smoqua 2021

Pridružite nam se na puno druženja, razgovora, zabave i igre na 5. festivalu queer i feminističke kulture Smoqua od 7. do 9. listopada ove godine. 🙂

Grupa mladih LORI, koja aktivno djeluje u području zaštite LGBTI ljudskih prava, pripremila je za sve nas zanimljivu i interaktivnu radionicu Igre bez granica. Sudionici/ice radionice će imati priliku kroz interaktivne igre informirati se o temama kao što su ljudska prava i svakodnevni život LGBTIQ+ osoba.

Naučite o predrasudama, govoru mržnje, upustite se u role play u opuštenoj atmosferi! Pridružite nam se zato u Delta Lab-u (Delta 5) prvog dana festivala 7.10. od 17.00 do 18.00. Grupa je pripremila neočekivano! 

Oduvijek vas je zanimalo naučiti više o intimnim dodacima i seksualnosti? Stručnjakinje iz grupe LELO, vodećeg svjetskog brenda luksuznih intimnih proizvoda, pripremile su kviz o seks-igračkama i seksualnosti. Seks-igračke ne moraju biti tabu, a o njima se možete dodatno informirati 9.10. od 18.00 do 19.00 u OKC Palach (Kružna 8).

Vidimo se na Smoqui! 😀

**Udruga LORI kao glavna organizatorica događaja će naravno poštivati sve mjere i preporuke za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19, a kako bi Smoqua protekla u sigurnom i veselom ozračju.

Podijeli:

Više postova:

Scroll to Top