Smoqua družina poziva volontere i volonterke – inspirirajmo se skupa!

Drage/i naše/i <3 Ususret četvrtom festivalu queer i feminističke kulture Smoqua, otvorena srca vas pozivamo da nam se pridružite: ako si odgovoran/na, komunikativan/na i druželjubiv/a te imaš želju pridonijeti radu LORI i našeg festivala – priključi nam se i postani volonter/ka Smoque!

Prijaviti se možeš do 18. rujna 2020. na  Uslijed situacije s pandemijom, doprinos volontera i volonterki sigurnoj i veseloj Smoqui od naročite je važnosti.

Aktivnosti:

Organizacija: dogovaranje unutar tima o planu rada, rasporedu i mogućnostima pojedinih aktivnosti festivala. Osigurajmo zajedno nezaboravnu atmosferu! Važno je brinuti o gostoprimstvu što uključuje brigu o gostima i gošćama: komunikacija, dočekivanje i pomoć sudionicima/ama festivala iz drugih gradova i zemalja. Pobrinimo se za naše drage prijatelje/ice!

Dežurstva tijekom događanja: Queer-UP party! i info-štandovi trebaju odgovorne, tople i komunikativne ljude. Predstavimo se zajednici u najboljem svjetlu i vodimo računa jedni o drugima!
Informiranje o festivalu: dijeljenje letaka i lijepljenje plakata. Zajedno ćemo poSmoquiti Rijeku!

Priprema prostora: briga o prostorima pojedinih aktivnosti prije, za vrijeme i nakon događanja. Ostavimo sve u najboljem redu i budimo odgovorni/e!

Snimanje i fotografiranje: dokumentiranjem događanja te objavama na društvenim mrežama možeš pomoći promociji našeg festivala i osigurati da zabilježimo drage uspomene. Pokažimo solidarnost, ljubav i veliko srce!

Što se od tebe očekuje?

Volontere i volonterke Smoque odlikuje motivacija, točnost, odgovornost, kreativnost, pozitivan stav, nesebičnost, samostalnost te izražena komunikativnost! Zajedno ćemo tako pridonijeti ugodnoj provedbi festivala, lijepom provodu sa zajednicom i svim gostima/gošćama.
Razmisli o tome koliko vremena želiš i možeš izdvojiti! I malo je puno kada se svi/e u timu drže dogovora.

Što dobivaš volontiranjem?

Volontiranjem dobivaš iskustvo učenja, razvoja, osnaživanja, usavršavanja i povezanosti sa zajednicom, a najvažnije što postaješ dio nečeg većeg od sebe! Povezat ćeš se s queer i feminističkom zajednicom Rijeke i Europe što pomaže stvaranju čvrste društveno-aktivističke platforme. Dobro ćeš se zabaviti, upoznati puno različitih ljudi i imati priliku razvijati svoje potencijale. Također, možeš produžiti suradnju s LORI i/ili suradničkim organizacijama festivala volonterski i/ili honorarno.

Ako ti sve od navedenog zvuči zanimljivo i i želiš se priključiti volonterskom timu Smoque, pošalji nam e-mail na  do 18. rujnaSve što trebaš je napisati što bi mogao/la ili volio/voljela raditi te par riječi o sebi, broj svog telefona i mi ćemo ti se javiti.

Vidimo se na Smoqui! 🙂

Foto: Gabriela Jozić (Smoqua 2019)

Podijeli:

Više postova:

Scroll to Top