Smoqua³ Queer-UP! Party: Warrego Valles (SI) & Eclipse (FR/BE)

Na ovogodišnjem Smoqua Queer-UP! Partyju imat ćete priliku uživati u zvukovima – Warrega Vallesa.

Eklektični, nepredvidivi i žanrovski neodredivi setovi Warrega Vallesa pomiču granice klupske glazbe. Ovaj elektronički projekt producentice i DJ-ice Nine Hudej i glazbenice i DJ-ice Nine Kodrič (aka NinaBelle) intenzivno istražuje by-passove klupske i eksperimentalne elektronske glazbe ulazeći u suvremenije stilove klupske elektronike kao što su bass, footwork i grime.

Što, gdje…? Subota, 25. svibnja 2019., 23:30 @ Klub Crkva (Ružićeva 22)

Redovito nastupaju u Sloveniji i inozemstvu kao DJ-ice ili kao audio-vizualni live show. Uglavnom uključuju bogatu elektronsku produkciju žena, trans i ne binarnih umjetnika/ica jer čvrsto vjeruju da su raznolikost i uključivost osnovni uvjeti za razvoj bilo koje klupske kulture.

kamizdat.si
warregovalles.bandcamp.com
facebook
soundcloud

Ugostit ćemo također Eclipse (FR/BE), prvog drag kinga koji je nastupio u Briselskom cabaret La Boule Rouge! Eclipse je nedavno započeo turneju po Europi, a riječka publika imati će mogućnost vidjeti njegov show u sklopu Queer-UP! Partyja.
On je svoju drag karijeru započeo prije tri godine, a koristi komediju kao alat za promišljanje normi, normalnosti, promjena i jednakosti između žena i muškaraca.

Queer-UP! Party je dio ovogodišnjeg Smoqua festivala koji će se održati u Rijeci od 23. do 25. svibnja s ciljem promicanja queer i feminističke kulture kroz umjetnost i aktivizam.

Pogledajte program festivala Smoqua ovdje.

*Sve su aktivnosti festivala besplatne osim Queer-UP! Partyja, kod kojeg se na ulazu prikupljaju donacije, i koncerta Anne Calvi.

Organizatorice: Udruga LORI + PaRiterGrađanke svom graduCentar za ženske studije pri Filozofskom fakultetu u Rijeci

Festival financijski podržavaju: Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture / Grad Rijeka / Primorsko-goranska županija / Ministarstvo kulture Republike Hrvatske / Europska komisija / Musagetes / LUSH

uz sponzora Adria print

i medijskog pokrovitelja: Novi list

Podijeli:

Više postova:

Scroll to Top