Queer-UP! Party @Smoqua 2022: Časna sestra i Karmen Daš

Ekipa spremna za partijanje?

Stiže nam šesti festival queer i feminističke kulture Smoqua, a očekuje nas čak 18 šarolikih događaja na 4 lokacije, a među njima je i omiljeni Queer-UP! Party, a ovogodišnji line-up „servira“ samo najbolje:

Marija Nikolić (Časna sestra) je multinstrumentalistkinja koja svira klavijaturu, harmoniku i usnu harmoniku. Marija je svirala u više beogradskih bendova (Lorna Wing/Sana Garic bend) s kojima je učestvovala na stranim i domaćim festivalima poput Exita i Nisvilla.

Dugogodišnja je članica samoorganizovanog alternativnog hora Horkestra i omladinskog hora Svi UGLAS (Art aparat) u kome svira sva tri instrumenta. Pored izvođenja i predavanja muzike, Marija se već pet godina aktivno bavi DJ-ingom pod imenom Časna sestra.

Časna sestra bira električne plesne hitove, bilo da su aktualni ili retro od 70ih do 90ih, Sinth pop, Electro pop, Electronica, Indie dance/Nu Disco, kao i poneko muzičko iznenađenje.

Nožice će se mrdati cijelu noć, vi samo morat doć. 😀 😀

A za utažiti vašu/našu (feminističku) glad, počastit će nas svojom prisutnošću i slovenska drag queen Karmen Daš, koja je, kako sama kaže, po horoskopu uspješna, a u podznaku suha… Ali bez brige, nastup će biti vruć i strastan kao i ona sama, stoga dođite uživati u vrućoj atmosferi!

Karmen nam dolazi nakon nastupa u Njemačkoj, Rumunjskoj, Sloveniji, na Dragoslaviji i Dragoslavia live.

Vidimo se na Smoqui! 🙂

Podijeli:

Više postova:

Scroll to Top